FOTOKOPIRANJE
Fotokopiranje je usluga koju pružamo još od 1995. godine. Mnoge generacije učenika, studenata kao i veliki broj poslovnih ljudi i firmi su bili ili su i dalje naši vjerni kupci.
ŠTAMPA
Više od jedne decenije kombinujemo različite tehnike štampe da bi Vama, našim kupcima, ispunili svaku želju vezanu za štampani materijal. Iz godine u godinu uvodimo nove tehnoligije koje nam omogućavaju da Vam ponudimo originalnost, brzinu i kvalitet.
GRAFIČKA PRIPREMA I DORADA
Grafička priprema i dorada su ključni momenti na početku i na kraju jednog ciklusa pri izradi štampanog materijala. Naši grafički dizajneri mogu da odgovore svim Vašim zahtjevima i da Vaše ideje pretvore u gotov proizvod. Detaljna kontrola i završna dorada obezbjeđiuju proizvod kakav zaslužujete.
SUBLIMACIJA
Upotrebom RICOH štampača, specijalno prilagođenih za ovu vrstu štampe, u mogućnosti smo da na različitim predmetima oslikamo fotografiju u punom koloru. Visok kvalitet i postojanost otiska, fleksibilnost i kratak vremenski period od pripreme do krajnjeg proizvoda, svrstali su ovu tehnologiju štampe u sam vrh kada su u pitanju male serije i proizvodnja suvenira.
GRAVIRANJE
Graviranje, markiranje i sječenje laserskom tehnologijom je sastavni dio naših usluga zahvaljujući uskoj saradnji sa austrijskom kompanijom TROTEC. Redovna godišnja obuka u Austriji i licence koje svjedoče o našoj stručnosti daju nam za pravo da sebe smatramo za vodeće stručnjake u ovom poslu u regionu. Prvi smo u BiH koji posjedujemo tehnologiju za trajnu lasersku gravuru na metalu. Osim laserskim, graviranje po potrebi odrađujemo i mehaničkim putem (CNC).
IZRADA PEČATA
Zahvaljujući direktnoj saradnji sa proizvođačem automata i pečata, kompanijom TRODAT iz Austrije, povlašteni smo po pitanju inovacija i ponude što se izrade pečata tiče. Prvi smo u regionu ponudili pečat sa otiskom u više boja (MCI tehnologija). Izrada klišea (gumice) se obavlja laserskim putem. Osim izrade pečata, brinemo se i o održavanju istog (dopuna i zamjena jastučeta).
IZRADA KLJUČEVA
Kao i fotokopiranje, usluga izrade ključeva se nalazi u ponudi od samog početka našeg rada. Naš potencijal na ovom polju je prepoznala i renomirana Njemačka kompanija WINK HOUSE sa kojom smo ostvarili usku saradnju.
IZRADA PLEKSIGLAS STALAKA
Nakon godinu dana analiza i planiranja, ušli smo u serijsku proizvodnju stalaka od pleksiglasa. Radi se o gotovim proizvodima sa definisanim pakovanjem i bar kodom. Uprkos tome, i dalje postoji opcija narudžbe specifičnih vrsta stalaka koji nisu u standardnoj ponudi.
IZRADA PRIZNANJA
U mogućnosti smo da ponudimo priznanja za sve vrste manifestacija i sportskih događaja. U našoj ponudi se nalaze proizvodi vrhunskog kvaliteta porijeklom iz Amerike i Njemačke.
IZRADA SUVENIRA
Već dugi niz godina smo u pokušaju da stvaramo suvenire po ugledu na zemlje zapadne Evrope. Govorimo o suvenirima dopadljivog dizajna, identiteta regiona na kojem se kupuju i koji su cjenovno dostupni svima. Od 2011. smo kreirali i svoje izložbene stalke. Sve bliži smo cilju da suvenir kao proizvod bude dostupan svima širom naše zemlje.
VIZUELNE KOMUNIKACIJE
Naš sistem rada na polju vizuelnih komunikacija obuhvata projektovanje, izradu i montažu sistema označavanja objekata. Osim toga nudimo izradu standarnih oznaka i natpisnih tabli za sve vrste objekata i namjena.